August 2020

August 2020

Arbejdsdag og generalforsamling


Vi glæder os til at se dig og din familie til både arbejdsdag og generalforsamling.

 

Arbejdsdag - Lørdag den 22. august kl. 9-12.

 

Vi mødes ved østgrunden.

Strandgrundene har det godt og har blomstret så smukt gennem hele sommeren. Men som sædvanlig er der græs der bliver slået og skal rives væk. Jack sørger for at alt er slået, så vi kan gå direkte til arbejdet. Der er stor tilvækst af gyvel, der skal trækkes op og hybenroser der skal slås og bævreasp der skal bekæmpes.

 

Der bliver ikke arrangeret frokost på grund af Corona, men hvis vejret er godt, kan vi måske finde ud af at spise en medbragt madpakke i klitten. Som sædvanligt sørger foreningen for, at der er kaffe, vand, øl og lidt blødt brød - til at give god energi til arbejdet.

 

Bævreasp der spreder sig

 

Der er stadig mange nye rodskud fra bævreasp. Den sætter mange rodskud - gerne op til 20-30 meter. Bævreasp er et problem, ikke kun på strandgrunden men også rundt i plantagen. Overvej om du måske har en bævreasp, der dukker op i græsset på dine naboer. En metode til bekæmpelse af bævreasp er såkaldt ringning, af modertræet. Det kan man kan læse om her.

 

Generalforsamling - 10. oktober 2020

 

Generalforsamlingen blev udskudt på grund af Corona regler og som det ser ud p.t. kan vi gennemføre generalforsamlingen som planlagt lørdag den 10. oktober 2020.

 

Har du forslag til emner du ønsker behandlet på generalforsamlingen, skal du blot skrive til bestyrelsen@viboplantage.dk.

 

Der bliver udsendt en separat indkaldelse til generalforsamling senere.