Generalforsamling forslag


Sådan stiller du forslag til generalforsamlingen

En af de vigtigste begivenheder hvert år er Generalforsamlingen i Vibo Plantage. Det er nemlig her man kan stille forslag, som foreningens medlemmer kan diskutere og besluttte.


Generalforsamlingen afholdes hvert år den sidste lørdag i juli måned og der bliver indkaldt via e-mail.


Mange undrer sig over hvorfor det er så tidligt og hvorfor vi ikke bare kan tale om det på generalforsamlingen. Men det er der en årsag til. Det står det i vedtægterne og de skal følges til en generalforsamling


Bestyrelsen vil meget gerne have forslag til de ting vi kan gøre noget ved, det kan være fælles aktiviteter, vores hegn omkring Vibo Plantage, vores fælles strandgrunde. Vi modtager mere end gerne ideer eller forslag til aktiviteter eller forbedringer.


Er der noget du undrer dig over?


Der kommer ofte forslag om adfærd: at man gerne vil have at nogle andre holder op med noget. Det kan være alt fra at køre hurtigt, larmer med maskiner, bygger om sommeren, spiller musik, sætter et grimt hegn op osv. 


Sådan noget er typisk er dækket af en lovgivning. Det er derfor vi i vores ordensregler skelner mellem regler og henstillinger. Prøv at læse dem her. tage.dk/om/