Persondata

PrivatslivspolitikVi beskytter persondata


Hvis du deler personlige informationer med Lodsejerlauget Vibo Plantage, f.eks. navn, telefonnummer, adresse eller mail, så sikrer vi dem, så de ikke bruges til andet end de nødvendige formål.

 

Oplysninger bruges bl.a. til at fungere som en forening og bruges kun til det formål de er indsamlet til. Dette kunne f.eks. være at blive ringet op på et bestemt telefonnummer, få et nyhedsbrev, få faktura og indkaldelser til generalforsamling eller tilmelde sig en begivenhed.

 

Det er kun relevante nøglepersoner hos Lodsejerlauget Vibo Plantage, der har adgang til disse data. Vi gemmer ikke personlige data, uden at du har givet samtykke.

 

Personlige informationer, der er blev delt med Lodsejerlauget Vibo Plantage, deles aldrig med tredjepart uden et forudgående samtykke. Oplysninger kan dog blive overdraget til tredjeparter uden samtykke, hvis dette kræves i medfør af myndighedskrav.

Ændringer af retningslinjer

Internettet og digitale tjenester udvikler sig meget hurtigt. Dette kan medføre, at Lodsejerlauget Vibo Plantage bliver nødt til at ændre retningslinjerne for, hvordan vi håndterer personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.


I tvivl – så kontakt os

 

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website, brugen af cookies eller vores Cookie- og privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os:

 

 

Lodsejerlauget Vibo Plantage

http://viboplantage.dk/

mail: bestyrelsen@viboplantage.dk